Om gebruik te maken van vaste telefonie op je eigen modem, heb je de volgende instellingen nodig:

De SIP-gegevens bestaan uit:

• Domain: ims.imscore.net (Ook Registar en Realm)
  • Proxy: voip1-ext.kpn.net
  • Poort: 5060
  • Telefoonnummer: eigen nummer, internationale +31 notatie zonder nationaal nummer “0”
  • SIP gebruikersnaam, opvragen bij de klantenservice: xxxxxxxx@ims.imscore.net
  • SIP Wachtwoord, op te vragen bij de klantenservice
  • Displayname: (……) zelf invullen (Lokale naamgeving voor telefoon op thuisnetwerk)

De SIP-gebruikersnaam en het -wachtwoord, kun je opvragen door naar de klantenservice te e-mailen.